Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, 1-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, 1-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 3-1 του Ατρομήτου, έκανε την 13η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο Ουσιαστικά, το όποιο άγχος για την πρόκριση (μετά το 2-0 της Τούμπας)… εξαφανίστηκε στο 30’, όταν μετά από υπέροχο συνδυασμό Σάχοβ-Κουλούρη, ο Ουκρανός άνοιξε το σκορ και έφτασε τα πέντε γκολ φέτος (όλα στο Κύπελλο), βάζοντας πλώρης για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να προηγηθεί λίγο νωρίτερα, σε σουτ του Ντιγκινί, πίεσε αρκετά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν και πέρασαν στο παιχνίδι Βασιλακάκης και Κωτσόπουλος (άφησε πολύ καλές εντυπώσεις) και κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, όμως το πανέμορφο σουτ του Κάνιας στο 67΄ έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για επική ανατροπή. Ήρθε και ένα τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ από τον Κουλούρη και το ματς τελείωσε με τον Πασχαλάκη να έχει βάλει στοπ στις απόπειρες των παιτκών του Κάναντι να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Ετσι, ο πρώτοπόρος της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου μαζί με την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και την Λάρισα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ