Η Μελάνια Τραμπ «παρακολουθεί» τον Ομπάμα στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ «παρακολουθεί» τον Ομπάμα στο Twitter [εικόνες]

Η Μελάνια Τραμπ (Φωτογραφία: AP Photo/Alex Brandon)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελάνια Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο να απασχολεί τα Μέσα.

Ο Τύπος ασχολείται με το τι φοράει, αναλύει τις κινήσεις της και ψάχνει να βρει ο,τιδήποτε την αφορά.

Ο συγγραφέας Ματ Χέιγκ παρατήρησε τον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στο Twitter και διαπίστωσε πως ακολουθεί μόνο πέντε άτομα, κάτι που δεν του φάνηκε περίεργο. Αυτό που του έκανε, ωστόσο, εντύπωση είναι πως ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μπάρακ Ομπάμα.

Η Μελάνια Τραμπ «παρακολουθεί» τον Ομπάμα στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πιο συγκεκριμένα, η Μελάνια ακολουθεί δύο λογαριασμούς του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν και... τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Ομπάμα.

Ακόμη πιο περίεργο, όπως αναφέρει το indy100, είναι πως ο Μπάρακ Ομπάμα είναι και η πιο πρόσφατη προσθήκη της στο Twitter.

Η Μελάνια Τραμπ «παρακολουθεί» τον Ομπάμα στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Λευκός Οίκος πάντως έχει ξεκαθαρίσει σε προηγούμενες δηλώσεις του πως οι επίσημοι λογαριασμοί «καθαρίζονται», όταν αλλάζουν χέρια οι διοικήσεις. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς συμβαίνει με τις λίστες ακολούθων.

Η Μελάνια Τραμπ έχει έναν ακόμη προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, όπου ακολουθεί 55 άτομα, από τον Ερικ Τραμπ μέχρι τον Diddy.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Twitter Μπάρακ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ