Αυτό είναι το ο νέο Hyundai Santa Fe που θα βρίσκεται στη Γενεύη - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ο νέο Hyundai Santa Fe που θα βρίσκεται στη Γενεύη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει σε περίπου 1 μήνα στην έκθεση της Γενεύης αλλά ήδη διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας, 4ης γενιάς του Hyundai Santa Fe.

Στην ευρωπαϊκή εκδοχή του, όπως βλέπουμε από τα σκίτσα και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, ακολουθείται η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίστηκε με το Kona, ενώ συνολικά πρόκειται για ένα επιτυχημένο design με κάμποσα ιδιαίτερα γνωρίσματα. Το μήκος του φτάνει τα 4,77 μέτρα, ενώ στο σύγχρονο εσωτερικό του ξεχωρίζει η ελεύθερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Παράλληλα ένα τμήμα του πίνακα οργάνων θα είναι ψηφιακό, ενώ ο εξοπλισμός θα μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης. Ανάμεσά τους και το καινούργιο που ελέγχει τις πίσω θέσεις και τους επιβάτες του.
Από κει και πέρα υπάρχει νέο σύστημα τετρακίνησης με την ονομασία HTRAC και αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει έναν turbo βενζίνης 2.000 κυβικών, τον diesel των επίσης 2.000 κυβικών του Tucson (που διατίθεται με 136 και 184 άλογα) και μία αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.2 CRDi.

Αυτό είναι το ο νέο Hyundai Santa Fe που θα βρίσκεται στη Γενεύη  | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το ο νέο Hyundai Santa Fe που θα βρίσκεται στη Γενεύη  | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το ο νέο Hyundai Santa Fe που θα βρίσκεται στη Γενεύη  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νέο Hyundai Santa Fe Γενεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ