Γιατί ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ καλεί τους χρήστες να σβήσουν τον λογαριασμό τους στο Facebook [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ καλεί τους χρήστες να σβήσουν τον λογαριασμό τους στο Facebook [εικόνα]

Ο ηθοποιός Jim Carrey (πηγή φωτογραφίας: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Διαγράψτε το λογαριασμό σας». Αυτό καλεί ο Jim Carrey να κάνουν οι χρήστες του Facebook, καθώς ο ηθοποιός προσπαθεί να «τραβήξει τη μάσκα» από τα ψεύτικα νέα.

Το αστέρι των «Ace Ventura: Pet Detective» και «The Mask» δήλωσε στο Twitter την Τρίτη ότι διαγράφει τη σελίδα του στο Facebook, επειδή ο «γίγαντας» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ωφελήθηκε από τη ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μέσω της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, και τονίζει ότι ο κολοσσός αυτός εξακολουθεί να μη κάνει τίποτα για να την σταματήσει.

Γιατί ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ καλεί τους χρήστες να σβήσουν τον λογαριασμό τους στο Facebook [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο 56χρονος Carrey ενθάρρυνε άλλους επενδυτές και χρήστες να κάνουν το ίδιο. Τελείωσε το tweet του με το hashtag «unfriendfacebook».

Το Facebook δεν απάντησε στο tweet του Carrey, αλλά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg δήλωσε ότι η μείωση της ροής της παραπληροφόρησης είναι από τους κορυφαίους στόχους της εταιρείας.

Πηγή: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ