Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Οι σεφ των Νορβηγών παρήγγειλαν κατά λάθος 15.000 αυγά - iefimerida.gr

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Οι σεφ των Νορβηγών παρήγγειλαν κατά λάθος 15.000 αυγά

φωτογραφία: apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σεφ της αντιπροσωπείας της Νορβηγίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκαν κατά λάθος με 13.500 παραπανίσια αβγά.

Τα παρήγγειλαν κατά λάθος για την σίτιση των αθλητών τους στις νοτιοκορεατικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Οι σεφ, οι οποίοι φροντίζουν για την διατροφή των 109 ολυμπιακών αθλητών της Νορβηγίας στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκτσάνγκ, παρήγγειλαν 15.000 αβγά αντί για 1.500.

Μιλώντας στη νορβηγική εφημερίδα Aftenposten, ο σεφ Στάλε Γιοχάνσεν είπε ότι η ομάδα του «παρέλαβε μισό φορτηγό γεμάτο με αβγά» και ότι η παραγγελία δεν τελείωνε χαρακτηρίζοντάς την «απολύτως απίστευτη».

Για καλή τύχη της ομάδας, που σύμφωνα με τον Γιοχάνσεν είχε συνηθίσει να απολαμβάνει φρέσκο σολωμό και τάκος στο παρελθόν, όταν οι σεφ συνειδητοποίησαν το λάθος τους μπόρεσαν να επιστρέψουν στο μανάβικο τα επιπλέον 13.500 αβγά.

Και παρότι αποφεύχθηκε η κρίση, παραμένει το ερώτημα τι προκάλεσε το λάθος στην παραγγελία. Κάποιοι εικάζουν ότι η παραγγελία έγινε διαδικτυακά και ότι χρησιμοποιήθηκε ο μεταφραστής της Google, αλλά ούτε έτσι εξηγείται απόλυτα το λάθος.

ΠΗΓΗ: The Guardian / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ