Σοκ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν για δολοφονία -Τι είπε φίλος του [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν για δολοφονία -Τι είπε φίλος του [βίντεο]

Ο διάσημος ηθοποιός Τσάρλι Σιν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέους μπελάδες με το νόμο φαίνεται πως μπορεί να έχει ο διάσημος ηθοποιός Τσάρλι Σιν, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες πως διέταξε τη δολοφονία ενός πρώην υπαλλήλου του.

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο πρώην παίκτης των Mets, Λένι Ντίκστρα, δήλωσε πως ο Σιν ομολόγησε πως ήταν ο ιθύνων νους πίσω από το θάνατο από υπερβολική δόση, του προσωπικού του βοηθού, Ρικ Καλαμάρο.

Σοκ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν για δολοφονία -Τι είπε φίλος του  [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Καλαμάρο, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που εργάστηκε ως το δεξί χέρι του ηθοποιού στην ταινία «Wall Street» το 2011, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το 2012. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη. Πρόκειται για την «ψευδο-ηρωίνη» ή όπως λέγεται «το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει με μια ανάσα».

Ο πρώην παίκτης των Mets, Λένι Ντίκστρα. Φωτογραφία: AP

Ο Ντίκστρα βρισκόταν στη φυλακή όταν πέθανε ο Καλαμάρο, εκτίοντας την ποινή του για κλοπή αυτοκινήτων.

Όταν βγήκε, ο Ντίκστρα, ζήτησε πληροφορίες από τον Τσάρλι Σιν. «Τι στο καλό συνέβη στον Καλαμάρο;» τον ρώτησε. «Εννοείς τον νεκρό Ρικ;» απάντησε ο Σιν, σύμφωνα με τον Ντίκστρα. «Αυτό που συνέβη ήταν πως προσπάθησε να με εκβιάσει, ακριβώς όπως μου είχες πει, ζητώντας 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον ‘παγώσουν’».

Ο Ντίκστρα πρόσθεσε πως ο Σιν καυχήθηκε ότι είχε μια «καυτή» δόση.

Ο δικηγόρος πάντως του ηθοποιού, Σέιν Μπέρναρντ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Ντίκστρα, αναφέροντας τον κατάλογο ποινικών καταδικών του πρώην παίκτη των Mets.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ