Euroleague: Κρίσιμο ματς κόντρα στην Μπασκόνια για Παναθηναϊκό, με φόντο το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Euroleague: Κρίσιμο ματς κόντρα στην Μπασκόνια για Παναθηναϊκό, με φόντο το δημοψήφισμα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φόντο το δημοψήφισμα για παραμονή ή μη στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται την ομάδα από τη Βιτόρια (21:15, Novasports 1) με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πλασάρισμα στην τετράδα (και αν φυσικά η ομάδα συνεχίσει στον θεσμό, μετά την απειλή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει η ομάδα λόγω της τιμωρίας που του επεβλήθη από τη Euroleague).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την κακή εμφάνιση και ήττα από την Μπάμπεργκ και παρά την αντίδρασή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά, καλούνται πλέον να αποδείξουν τη δυναμική τους απέναντι στους Βάσκους που είναι στο 10-11 και δίνουν μάχη για τα play offs. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει και πάλι στον Ματ Λοτζέσκι, ενώ δεν θα έχει διαθέσιμο τον Άντριαν Πέιν, που μόλις χθες έφτασε στην Αθήνα.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική

Πέμπτη 8/2
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα 21:05
Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 21:15
Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:30
Ουνικάχα Μάλαγα-Αναντολού Εφές 21:45

Παρασκευή 9/2
Φενέρμπαχτσε-Μπάμπεργκ 19:45
Ερυθρός Αστέρας-Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-Χίμκι 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 21:45

Δεν θα πάει ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποφάσισε να μην παραστεί στο ΟΑΚΑ στην αποψινή (21:15) αναμέτρηση με την Μπασκόνια, ώστε να μη δώσει κανένα δικαίωμα και καμία αφορμή στην Euroleague για κάποια νέα ποινή.

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα περιμένουν την τελική απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague, στην οποία ελπίζουν πως η ποινή των δώδεκα μηνών θα μειωθεί ή θα εξαλειφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ