Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος vs ΠΑΟΚ, για το τελευταίο εισιτήριο για τους «4» - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος vs ΠΑΟΚ, για το τελευταίο εισιτήριο για τους «4»

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δίνεται σήμερα στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1ΗD) με στόχο να κάνει το... μπαμ, να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο έχασε στην Τούμπα και να βρεθεί εκείνος στους «4» του θεσμού.

Φυσικά, γκραν φαβορί για την πρόκριση παραμένει ο «Δικέφαλος», ενώ είναι γνωστό πως οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντάμιρ Κάναντι, δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι 18 που επέλεξε: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Πρίγιοβιτς, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς Τιμπό Μουλέν. Επίσης, ο Ελ Καντουρί είναι στην Ιταλία για προσωπικά θέματα.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στους «4» του Κυπέλλου βρίσκονται η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και η Λάρισα, μετά τα χθεσινά παιχνίδια.

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση θα διενεργηθεί την προσεχή Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τα διαστήματα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018 (1η αγωνιστική), 17-19 Απριλίου 2018 (2η αγωνιστική), ενώ ο τελικός για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος Ατρόμητος ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ