Κύπελλο Ελλάδος: Νέος θρίαμβος της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Νέος θρίαμβος της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ακόμη σπουδαίο βράδυ για την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» ξανακέρδισαν τον Ολυμπιακό και βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ενωση νίκησε 2-1 και πήρε την πρόκριση σε ένα μέτριο ματς που στο τέλος έγινε... θρίλερ.

Μετά τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έκανε το... τρεμπλ επί του Ολυμπιακού μετά τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στο Κύπελλο. Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο τα γκολ στο 57' και στο 73', μείωσε στο τέλος ο Ταχτσίδης στο 83'.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν είχε φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλύτερα και έβαλε γκολ στις πρώτες φάσεις της, δείχνοντας πιο... αποτελεσματική. Και τελικά εκεί κρίθηκε η πρόκριση της Ενωσης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (28’ Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Σιμόες, Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (89’ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (66’ Αραούχο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ, Ρομαό, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ (65’ Οφόε), Ταχτσίδης, Μάριν (69’ Πάρντο), Φορτούνης, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (74’ Τζούρτζεβιτς)

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

TO ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ