Ο Κλούνεϊ αποκαλύπτει στον Λέτερμαν: Τα κόλπα που έκανε για να «ρίξει» την Αμάλ - iefimerida.gr

Ο Κλούνεϊ αποκαλύπτει στον Λέτερμαν: Τα κόλπα που έκανε για να «ρίξει» την Αμάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να... ρίξει την- σύζυγό του πλέον- Αμάλ, έγινε πολύ ευρηματικός.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα «κόλπα» που έκανε για να την γοητεύσει, στον Ντέιβιντ Λέτερμαν. Για παράδειγμα, επειδή είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, της έστελνε γράμματα που υποτίθεται ότι έγραφε ο σκύλος του, ο Αϊνστάιν.

«Ο Αϊνστάιν της έγραφε ''Με κρατάνε όμηρο και χρειάζομαι έναν δικηγόρο για να με βγάλει από το δωμάτιο», είπε ο 56χρονος γελώντας στον Λέτερμαν.

Σε μία διαφορετική προσπάθεια να την εντυπωσιάσει, την κάλεσε στο ιστορικό στούντιο ηχογράφησης, στην Abbey Road.

«Ημουν στο Λονδίνο για μία ταινία στην Abbey Road, που είναι κάτι αρκετά cool. Εχεις μία ορχήστρα 150 οργάνων και σκέφτηκα ''Ετσι θα εντυπωσιάσεις κάποιον''», διηγήθηκε ο Κλούνεϊ. Ετσι, κάλεσε την Αμάλ, αλλά εκείνη του απάντησε ότι εκείνη τη στιγμή είχε συνάντηση για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και πως θα πήγαινε αργότερα».

Βέβαια, οι προσπάθειές του στέφθηκαν από απόλυτη αποτυχία, καθώς όχι απλά τη γοήτευσε, αλλά παντρεύτηκαν και πλέον είναι γονείς διδύμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ Τζορτζ Κλούνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ