5 office look κομμάτια που θα σε χρίσουν την πιο στιλάτη στο γραφείο - iefimerida.gr

5 office look κομμάτια που θα σε χρίσουν την πιο στιλάτη στο γραφείο

oliviapalermo.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του 2018 και αυτό που θέλουμε είναι μια γκαρνταρόμπα ιδανική για το γραφείο που να φωνάζει στιλ.

Πώς θα το πετύχουμε; Είναι η καλύτερη στιγμή να οργανωθούμε.

Πολλές, ίσως, έχετε θέσει νέους στόχους στην εργασία σας και αναζητάτε μια ντουλάπα που τους αντικατοπτρίζει. Η διαχρονική συνταγή του στιλ «ντύσου για την δουλειά που θέλεις, όχι για την δουλειά που έχεις», θα γίνει κάτι σαν το «mantra» μας και θα το επαναλαμβάνουμε καθώς θα κάνουμε έξυπνες αγορές και στιλιστικές επιλογές.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην εργασία είναι παραπάνω από σημαντικός. Ίσως και καθοριστικός. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε το ιδανικό look. Σε ποια αρέσει άλλωστε να ξυπνάει νωρίτερα ώστε να έχει αρκετό χρόνο να ετοιμαστεί; (Καμία, σε πρόλαβα). Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές βασικές αγορές για αυτή τη σεζόν που μπορούν να σας εξασφαλίσουν την εμφάνιση που θες για να ξεχωρίσεις.

Δεν χρειάζονται πολλά. Απλά και βασικά κομμάτια που αν τα συνδυάσεις έξυπνα μπορούν να απογειώσουν την «φόρμα εργασίας σου».

5 office look κομμάτια που θα σε χρίσουν την πιο στιλάτη στο γραφείο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα ρούχα OFFICE LOOK ντύσιμο γραφείου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ