Κρήτη: Πήγαν να ελέγξουν αν είναι κομμένο το ρεύμα σε σπίτι και δέχτηκαν επίθεση - iefimerida.gr

Κρήτη: Πήγαν να ελέγξουν αν είναι κομμένο το ρεύμα σε σπίτι και δέχτηκαν επίθεση

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε όταν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ πήγε να πραγματοποιήσει αυτοψία ,σε σπίτι, στην λεωφόρο Ιωνίας.

Ειδικότερα, το συνεργείο σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive επισκέφτηκε το χώρο προκειμένου να διαπιστώσει πως το ρεύμα είναι «κομμένο».

Ωστόσο, όταν το συνεργείο έφτασε στο σημείο όχι μόνο διαπίστωσε πως δεν ήταν κομμένο το ρεύμα, αλλά μάλιστα είχε γίνει παράνομη επανασύνδεση και ρευματοκλοπή.

Τότε η αποκάλυψη αυτή ήταν εξόργισε και τον ιδιοκτήτη ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του τριμελούς συνεργείου και ξεκίνησε να χτυπάει με κλωτσιές έναν υπάλληλο.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκαν και μετάβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ο άνδρας συνελήφθη και του υποβλήθηκαν μηνύσεις τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την ΔΕΔΔΗΕ για την καταδικαστέα πράξη του.

Πηγή πληροφοριών: cretalive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ρεύμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ