Ο άνεμος αποκάλυψε πόσο φαλακρός είναι ο Ντόναλντ Τραμπ -Τού σήκωσε το μαλλί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο άνεμος αποκάλυψε πόσο φαλακρός είναι ο Ντόναλντ Τραμπ -Τού σήκωσε το μαλλί [εικόνες & βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ τη στιγμή που επιβιβάζεται στο Air Force One
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περίεργο κούρεμα του Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε το κέντρο πολλών εικασιών. Είναι δικά του; Είναι ψεύτικα; Πώς τα χτενίζει;

Αλλά ένα νέο βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιβιβάζεται στο Air Force One μια μέρα με δυνατό άνεμο, τελικά μήπως αποκαλύπτει πόσο πραγματικά φαλακρός είναι;

Η δημοσιογράφος Άσλεϊ Φέιμπεργκ, τουίταρε το περίεργο και τρομακτικό βίντεο του Προέδρου των ΗΠΑ, που ανεβαίνει με τις σκάλες στο αεροσκάφος.

imagine what those locks look like soaking wet pic.twitter.com/mIz0oetAYd

Στα μισά περίπου της διαδρομής, όταν ο άνεμος γίνεται πιο δυνατός, το πίσω μέρος των μαλλιών του φαίνεται να σηκώνεται και να αιωρείται πάνω από το μέτωπο.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικό, αλλά... είναι;» τουίταρε η Φέιμπεργκ με ένα link με το βίντεο που έφερε τον τίτλο «Ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ. Προσοχή. Δε γίνεται να μην το δείτε».

Πάντως, δεν είναι μυστικό πως ο Αμερικανο πρόεδρος ανησυχεί για την απώλεια των μαλλιών του. Ο γιατρός του ανακοινωσε πως ο 71χρονος παίρνει, για την απώλεια μαλλιών, το φάρμακο finasteride, που έχει συνδεθεί με πολλές ψυχολογικές παρενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ