Οσκαρ 2018: Η μαγεία των Όσκαρ αποκλειστικά στην COSMOTE TV! - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Η μαγεία των Όσκαρ αποκλειστικά στην COSMOTE TV!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 90η επέτειος της απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η COSMOTE TV θα μεταδώσει σε αποκλειστικότητα όλη τη μαγική βραδιά.

Στα κανάλια COSMOTE CINEMA, οι λάτρεις των OSCAR θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ ενώ θα ακολουθήσει το pre-show και στις 3.00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ που θα μεταδοθεί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα, στο COSMOTE CINEMA 2HD και με τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Βέβαια, η COSMOTE TV δε θα σταθεί μόνο στην κάλυψη της απονομής των βραβείων OSCAR. Από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, κάθε μέρα, οι λάτρεις των βραβείων μπορούν να απολαμβάνουν από τις 18.30, 3 οσκαρικές ταινίες στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD που προτάθηκαν ή κέρδισαν το χρυσό αγαλματίδιο.


Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν ταινίες που διεκδικούν βραβεία στα φετινά OSCAR, όπως το «Τρέξε!» (Get Out), το «Beauty and the Beast», και το «Guardians of the Galaxy 2», τους περσινούς οσκαρικούς νικητές«Μια Πόλη δίπλα στη Θάλασσα» (Manchester by the Sea), «Moonlight», «O Εμποράκος», «Εμπόδια» (Fences), αλλά και τις υποψήφιες ταινίες «Οι Σύμμαχοι» (Allied), «Πάση Θυσία» (Hell or High Water), Loving, Elle, Jackie, Florence Foster Jenkins, Moana, Νυκτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals), 20th Century Women κ.ά.

Οσκαρ 2018: Η μαγεία των Όσκαρ αποκλειστικά στην COSMOTE TV!  | iefimerida.gr 0

Το πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA OSCARS HD περιλαμβάνει επίσης:

  • Ταινίες κινουμένων σχεδίων: Frankenweenie, Wall-E, H Πεντάμορφη και το Τέρας (1991), Οι Υπερέξι, H Μικρή Γοργόνα, Πινόκιο.
  • Ντοκιμαντέρ, όπως το Amy, το ιταλικό Φωτιά στη Θάλασσα (Fuocoammare), το μικρού μήκους 4,1 Miles της Ελληνίδας κινηματογραφίστριας Δάφνης Ματζιαράκη και το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τον Έντουαρντ Σνόουντεν, Citizen Four.
  • Blockbusters που έχουν ξεχωρίσει με πολλές υποψηφιότητες, όπως τα: Μοιραία Έλξη (Fatal Attraction), Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ και The Martian, με τον Ματ Ντέιμον.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ