Το σύγχρονο νησί της Καλυψώς –Απαγορεύονται αυστηρά οι άνδρες! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το σύγχρονο νησί της Καλυψώς –Απαγορεύονται αυστηρά οι άνδρες! [εικόνες & βίντεο]

Το SuperShe Island στη Φινλανδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν είστε γυναίκα που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τους άνδρες, μη συνεχίζετε το ψάξιμο. Υπάρχει ένα νησί που προορίζεται αποκλειστικά για γυναίκες.

Ονομάζεται SuperShe Island και θεωρείται μια ονειρική όαση στις ακτές τις Φινλανδίας. Ιδρύθηκε από την Κριστίνα Ροθ, και το νέο θέρετρο υπόσχεται πως είναι μια χαλαρωτική γυναικεία όαση, με την Ροθ να έχει επιβάλει αυστηρή πολιτική για τους άνδρες.

Το σύγχρονο νησί της Καλυψώς –Απαγορεύονται αυστηρά οι άνδρες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ιδέα για έναν προορισμό διακοπών αποκλειστικά για γυναίκες, γεννήθηκε όταν η Ροθ βρισκόταν σε διακοπές στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και παρατήρησε την επίδραση των ανδρών όταν κατέφθασαν και το πώς χάλασαν όλο το καλό κλίμα. «Όταν υπήρχε ένας όμορφος άνδρας, οι γυναίκες αμέσως έτρεχαν να βάλουν κραγιόν» δήλωσε η Ροθ στη New York Post.

Αλλά στο νησί SuperShe δε θα υπάρχει δείγμα τεστοστερόνης. «Η ιδέα στο SuperShe Island είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου – κι όχι να ξεσηκώσεις τις ορμόνες σου».

Το σύγχρονο νησί της Καλυψώς –Απαγορεύονται αυστηρά οι άνδρες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μπορεί πάντως, να αναρωτηθεί κανείς αν η Ροθ το κάνει αυτό γιατί μισεί τους άνδρες. Παρά την προσέγγισή της αυτή, η Ροθ δήλωσε πως «αγαπάει τους άνδρες» και θα μπορούσε ακόμη και να ανοίξει το νησί για άνδρες επισκέπτες στο μέλλον. Αλλά προς το παρόν, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του SuperShe στην Independent: «Οι γυναίκες χρειάζεται να περνούν χρόνο με άλλες γυναίκες όπου θα μπορούν να καλλιεργήσουν τα όνειρά τους και τις επιθυμίες τόσο τις δικές τους όσο και των άλλων».

Δυστυχώς, κι ενώ η ιδέα αυτή μοιάζει ονειρική, το νησί είναι, προς το παρόν, διαθέσιμο μόνο για χρήση από τις φίλες της Ροθ – με ελπίδες να ανοίξει για το κοινό τον Ιούνιο.

Το σύγχρονο νησί της Καλυψώς –Απαγορεύονται αυστηρά οι άνδρες! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του SuperShe, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε μέλος προτού μπορέσετε να πάτε.

Στην αίτηση, οι γυναίκες πρέπει να συμπληρώσουν μία φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και να γράψουν γιατί είναι ενθουσιασμένες με την κοινότητα των SuperShe. Οι αιτούντες μπορούν επίσης να ανεβάσουν και ένα βίντεό τους.

Όταν όμως το νησί ανοίξει για τους επισκέπτες, οι γυναίκες θα «μπορούν να περιμένουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, διαλογισμό, υγιεινή διατροφή, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα γυμναστικής και πολλά άλλα» σύμφωνα με εκπρόσωπο της SuperShe.

Κι ενώ το κόστος για ένα ταξίδι στο SuperShe δεν έχει ανακοινωθεί, φανταζόμαστε πως ένα ταξίδι σε έναν παράδεισο χωρίς άνδρες, δεν θα είναι οικονομικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SuperShe Island Φινλανδία νησί για γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ