Η στιγμή που ο Τσίπρας ρωτά εργαζόμενους της ΒΙΠΕ Πάτρας... πόσα λεφτά παίρνουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο Τσίπρας ρωτά εργαζόμενους της ΒΙΠΕ Πάτρας... πόσα λεφτά παίρνουν [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi- Ο Πρωθυπουργός στο ΒΙΠΕ Πάτρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας CBL PATRAS S.A (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών ΑΕ) στη ΒΙΠΕ Πάτρας επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, χθες, Τρίτη κατά την διάρκεια του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα.

Κι ενώ ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και ερευνητές της εταιρείας τόσο για τις προοπτικές όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους, μία ερώτησή του ήταν αρκετή για να τους προκαλέσει αμηχανία, αλλά και να τους βρει απροετοίμαστους.

Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης που είχε μαζί τους, ο ίδιος τους έκανε την παρακάτω ερώτηση: «Ο μισθός του ερευνητή που έρχεται εδώ ποιος είναι;»

Τον λόγο τελικά πήρε η ερευνήτρια Ελισάβετ, αφού πρώτα όμως έγινε ένα αστείο για να σπάσει ο πάγος, καθώς ο υπεύθυνος της είπε χιουμοριστικά «Πες αυτό που συνεννοηθήκατε».

Η ίδια απάντησε, αποφεύγοντας να πει ακριβώς το ποσό που παίρνει και αναφέροντας πως ο μισθός κατά την γνώμη της είναι ικανοποιητικότατος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ο Κώστας οικογενειάρχης με δύο παιδιά, ο οποίος ανέφερε πως παίρνει 2.400€ μικτά, από τα οποία στο τέλος του μένουν 1.500€ κάνοντας παράλληλα παράπονα για τις υπερβολικές κρατήσεις του κλάδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Πάτρα ερευνητές μισθός ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ