Γιατρός ρωτά παιδιά σε τελικό στάδιο τι είναι σημαντικό στη ζωή και οι απαντήσεις είναι αφοπλιστικές - iefimerida.gr

Γιατρός ρωτά παιδιά σε τελικό στάδιο τι είναι σημαντικό στη ζωή και οι απαντήσεις είναι αφοπλιστικές

Alastair McAlpine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Alistair McAlpine είναι ένας παιδίατρος από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, ο οποίος καθημερινά έρχεται σε επαφή με άρρωστα παιδιά που βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Μέρος της δύσκολης αυτής δουλειάς του είναι να επικοινωνεί με αυτά τα μικρά παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη από φροντίδα και συμπαράσταση.

Ο γιατρός αυτός κουβεντιάζει μαζί τους και τους δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουν ό,τι πιο δύσκολο τους έφερε η ζωή σε τόση μικρή ηλικία.

Μετά από αρκετή σκέψη, πήρε την απόφαση να δώσει ένα μάθημα ζωής σε όλους τους ενήλικες που βλέπουν με αρνητισμό τα πράγματα γύρω τους και θέλησε με μερικά tweets να τους αφυπνίσει και να τους δείξει ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.

Ο Alistair McAlpine ρώτησε αυτά τα άρρωστα παιδιά τι θεωρούν σημαντικό στη ζωή τους και τι αγαπούν να κάνουν και οι απαντήσεις τους είναι αφοπλιστικές.

Διαβάστε τις αναρτήσεις ενός γιατρού στο twitter που ρώτησε άρρωστα παιδιά τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός παιδιά Ζωή σημαντικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ