Λεβέντης: Να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis - iefimerida.gr

Λεβέντης: Να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Οι καταγγελίες είναι βαρύτατες, και ακόμα και να μην τα παίρνουν οι πολιτικοί, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι γίνεται», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα fm».

«Μία απόφαση δεν την ξέρει μόνο ένας υπουργός. Πρέπει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός. Μόνο αν κοιμάται», τόνισε.

«Εκ του τρόπου που αποδέχτηκε ο Ζάεφ την διπλή ονομασία, δείχνει ότι οι Έλληνες είμαστε ηλίθιοι», δήλωσε στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης, όσον αφορά στις εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Έχουμε τρία κόμματα στην Ελλάδα που δίνουν το "Μακεδονία" με μεγάλη ευκολία. Το αρπάζει ο Σκοπιανός και το αποδέχεται. Ο άλλος ήθελε τη λέξη Μακεδονία. Όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία, μπορούν να επανέλθουν στα αλυτρωτικά», σημείωσε κλείνοντας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ