Aμίμητη σύμβουλος του Τραμπ: «Ο λόγος του Θεού θα προστατέψει τους Αμερικανούς από τη γρίπη»! - iefimerida.gr

Aμίμητη σύμβουλος του Τραμπ: «Ο λόγος του Θεού θα προστατέψει τους Αμερικανούς από τη γρίπη»!

H πρώην σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 53 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ λόγω μιας από τις χειρότερες επιδημίες γρίπης που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα, αλλά μια σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!

Η Γκλόρια Κόουπλαντ, είπε στους Αμερικανούς ότι τα αντιγριπικά εμβόλια είναι αχρείαστα επειδή μπορούν να εμβολιαστούν «με το λόγο του Θεού».

Η προτεστάντισσα πρώην σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ που κάνει κηρύγματα του Ευαγγελίου από τηλεοράσεως υποστήριξε ότι οι πιστοί μπορούν να σταματήσουν τον ιό της γρίπης επαναλαμβάνοντας τη φράση: «Δεν θα έχω ποτέ γρίπη. Δεν θα έχω ποτέ γρίπη».

«Ακούστε φίλοι, δεν έχουμε επιδημία γρίπης», είπε σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook. «Μη δίνετε βάση όταν κάποιος σας απειλεί λέγοντας “όλοι κολλάνε γρίπη”. Εμείς έχουμε ήδη κάνει εμβόλιο: Εκείνος (ο Θεός) κουβαλάει το φορτίο όλων των ασθενειών μας. Αυτό πιστεύουμε.»

Και για όσους ήδη έχουν κολλήσει γρίπη, η Κόουπλαντ διέταξε τον ιό να βγει από τους οργανισμούς τους. «Γρίπη, σε διατάζω να βγεις από τους ανθρώπους στο όνομα του Ιησού. Ο ίδιος ο Ιησούς μας έδωσε το εμβόλιο της γρίπης. Μας λύτρωσε από την κατάρα της γρίπης και το λαμβάνουμε και θεραπευόμαστε, αμήν».

Κι όλα αυτά την ώρα που οι γιατροί καλούν τον πληθυσμό να κάνει αντιγριπικά εμβόλια, αφού το 80% των παιδιών που πέθαναν από γρίπη δεν το είχαν κάνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόουπλαντ καλεί τους Αμερικανούς να αφήσουν την υγεία τους στα χέρια του Θεού. Στη διάρκεια μιας διάσκεψης είχε καυχηθεί ότι η ίδια κι ο άνδρας της δεν χρειάζονται συνταγογραφούμενα φάρμακα γιατί «ο Κύριος θεραπεύει όλες τις ασθένειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ