Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ vs Ολυμπιακός απόψε, για ένα «εισιτήριο» στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ vs Ολυμπιακός απόψε, για ένα «εισιτήριο» στα ημιτελικά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ vs Ολυμπιακός, πράξη τέταρτη και... τελευταία για τη φετινή χρονιά, απόψε στο ΟΑΚΑ.

«Κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Η «Ένωση» προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα και θέλει σήμερα να επαναλάβει τον θρίαμβο της προηγούμενης Κυριακής. Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει ένα αλλά σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Μάρκο Λιβάια είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό ματς (γι' αυτό και ο Χιμένεθ πήρε 19 παίκτες στην αποστολή).

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του –από δεξιά προς τα αριστερά– θα έχει τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες, με τον Μπακασέτα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι αριστερά ο Λόπες και δεξιά ο Λάζαρος, με τον Αραούχο στην κορυφή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο πρωτάθλημα, και τον βολεύει ακόμα και οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μποτία, αλλά και τον στόπερ Ένγκελς. Έτσι, πιθανότατα θέση στην ενδεκάδα θα πάρει ο νεαρός Νικολάου, εκτός αν ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» επιλέξει για αυτή τη θέση τον Ρομαό (όπως έκανε στην αρχή της σεζόν ο Χάσι).

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερό ο Κούτρης («παίζει» δυνατά και ο Χατζισαφί πάντως), στόπερ σίγουρα ο Σισέ και κατά πάσα πιθανότητα ο Νικολάου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Ρομαό και ο Ζιλέ, με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Μάριν και ο Μιραλάς, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σίλβα, Ταχτσίδης και Βρουσάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος αεκ Ολυμπιακός ρεβανς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ