Η ροζέ βότκα είναι γεγονός –Φρουτώδης και απολαυστική [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ροζέ βότκα είναι γεγονός –Φρουτώδης και απολαυστική [εικόνες]

Η νέα ροζέ βότκα της εταιρείας Hangar 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους ήρθε η λύση για όσους λάτρεις του ποτού και ιδίως όσων έχουν χρώμα ροζέ να απολαύσουν κάτι με λίγο περισσότερο αλκοόλ: Η ροζέ βότκα είναι γεγονός και μπορείτε να την προμηθευτείτε από το διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πολύ περίεργες αρωματισμένες βότκες, όπως με γεύση τσιχλόφουσκα, μπέικον ακόμη και φυστικοβούτυρο, επομένως ήταν θέμα χρόνου μια επιχείρηση να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει ένα από τα αγαπημένα ποτά των τελευταίων ετών.

Η ροζέ βότκα είναι γεγονός –Φρουτώδης και απολαυστική [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το Hangar 1 είναι η εταιρεία που αποφάσισε να κάνει αυτό το πείραμα, αλλά όχι με αρωματισμένες ουσίες που θα της προσδίδουν μια αόριστα φρουτώδη γεύση. Αντιθέτως, η Hangar 1 χρησιμοποιεί ένα μίγμα βότκας και ροζέ ποικιλιών από την Βόρεια Καλιφόρνια. (Το ροζέ είναι μίγμα των οίνων Petit Verdot και White Meritage).

Η ροζέ βότκα είναι γεγονός –Φρουτώδης και απολαυστική [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ροζέ βότκα έχει το απαλό, σχεδόν χάλκινο χρώμα του παραδοσιακού ροζέ, αν και μόλις φέρετε το ποτήρι κοντά στα χείλη σας, θα μυρίσετε αμέσως το δυναμικό άρωμα της βότκας. Αρχικά και η γεύση του θυμίζει βότκα, αλλά στη συνέχεια ξεπλένεται με μια ευαίσθητα όξινη γεύση που θυμίζει αναμφίβολα το ροζέ κρασί. Είναι λίγο λουλουδάτο και λίγο φρουτώδες. Αυτό είναι που το καθιστά επικίνδυνο – το φινίρισμα είναι τόσο τέλειο που ξεχνάτε ότι πίνετε περισσότερο αλκοόλ (περιεκτικότητα περίπου 30% όταν τα περισσότερα ροζέ έχουν γύρω στο 9-13%).

Η ροζέ βότκα είναι γεγονός –Φρουτώδης και απολαυστική [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροζέ βότκα αλκοόλ κρασί Hangar 1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ