Το κάρφωμα της χρονιάς από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -Πέρασε πάνω από αντίπαλο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Το κάρφωμα της χρονιάς από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -Πέρασε πάνω από αντίπαλο! [βίντεο]

Φωτογραφία: NBA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κάρφωμα της χρονιάς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νικς!

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε 23 πόντους, με 10/23 δίποντα και 3/6 βολές, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και οδήγησε τους Μπακς στην άνετη εκτός έδρας νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς.

Ωστόσο, αυτό που όλοι θα θυμούνται είναι το κάρφωμα που έκανε ο «Greek Freak», πηδώντας πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει Χάρνταγουεϊ και καρφώνοντας με δύναμη την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Προς το παρόν, μάλιστα, σάστισε και ο παίκτης που έκανε την πάσα στον Γιάννη, φοβούμενος, προφανώς, για τη σωματική ακεραιότητα του Χάρνταγουεϊ!

Δείτε το απίστευτο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο:

Όπως ήταν λογικό, το κάρφωμα του Γιάννη βρέθηκε στο Νο 1 του Top 10 του ΝΒΑ:

«Δεν τον είδα»

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το κάρφωμα: «Ήξερα ότι ο Κρις (σ.σ.: Μίντλετον) θα μου κάνει τη λόμπα. Ήταν... κακή η πάσα του Κρις, αλλά κατάφερα να σηκωθώ και να πιάσω την μπάλα. Δεν είδα καν τον Τιμ Χάρνταγουεϊ (σ.σ.: τον πέρασε κυριολεκτικά από πάνω στο απίστευτο κάρφωμα), έτσι απλά σηκώθηκα για να πιάσω την μπάλα και να την καρφώσω στο καλάθι».

Μάλιστα, αναφερόμενος στο ότι πολύς κόσμος συγκρίνει ήδη το κάρφωμά του με αυτό του Βινς Κάρτερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2000, όταν είχε περάσει πάνω από τον Φρεντερίκ Βάις, είπε: «Ξέρω ότι θα με ρωτήσει πολύς κόσμος για το τι έγινε και αν το δικό μου ή του Βινς είναι καλύτερο. Απλώς, το δικό μου κάρφωμα ήταν μία όμορφη φάση».

Θυμηθείτε το κάρφωμα του Βινς Κάρτερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ:

Αποθέωση από Έλληνες της Νέας Υόρκης

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, και ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα βρισκόταν στο πούλμαν, κατέβηκε για να χαιρετήσει τους πολλούς Έλληνες φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο.

Ο Έλληνας άσος υπέγραψε αυτόγραφα, έβγαλε selfies, γνωρίζοντας την αποθέωση. Μάλιστα, ένας Έλληνας της Νέας Υόρκης του έκανε ένα δώρο «από την πατρίδα», όπως είπε.

Και παρότι κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος από τους Μπακς να του λέει «πρέπει να φύγουμε, Γιάννη», εκείνος δεν έφυγε πριν υπογράψει αυτόγραφα σε όσους ήταν παρόντες...

After beating the Knicks, @Giannis_An34 greeted Greek fans outside of the The Garden!! #ThisIsWhyWePlay pic.twitter.com/WZk5PkEizO

Τα είδε όλα ο Μάκενρο!

Όπως ήταν λογικό, το ασύλληπτο κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νικς προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Έτσι, ο φακός «συνέλαβε» τον θρύλο του τένις Τζον Μάκενρο, που ήταν στο γήπεδο, να μένει κυριολεκτικά άφωνος με το απίστευτο κάρφωμα του Έλληνα σταρ.

Δείτε το βίντεο με το κάρφωμα του Γιάννη και τις αντιδράσεις των σπορτκάστερ και του Μάκενρο:

Yes, #Giannis DID JUMP OVER HIM!! pic.twitter.com/RGa6LsPUg3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο Μπακς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ