Απίστευτος τζαμπατζής: Νεαρός στη Θεσσαλονίκη γατζώθηκε στο πίσω μέρος λεωφορείου [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτος τζαμπατζής: Νεαρός στη Θεσσαλονίκη γατζώθηκε στο πίσω μέρος λεωφορείου [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook- Λεωφορείο του ΟΑΣΘ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη, όταν ένας νεαρός αποφάσισε να μην επιβιβαστεί στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, αλλά να κρεμαστεί από αυτό.

Κι όμως το αγόρι, αγνώστου ταυτότητος, έθεσε εν αγνοία του σε κίνδυνο την ζωή του καθώς γαντζώθηκε από το πίσω μέρος του λεωφορείου, όσο αυτό βρισκόταν εν κινήσει.

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που αποφάσισε να κάνει τέτοια απερίσκεπτη πράξη, αλλά ο οδηγός αυτοκινήτου τον φωτογράφησε να κρέμεται από το όχημα.

Το λεωφορείο έκανε τη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Πανεπιστήμιο, ενώ η σελίδα που δημοσίευσε την φωτογραφία στο Facebook, αποφάσισε να διακωμωδήσει λίγο την κατάσταση, γράφοντας ως λεζάντα «Όταν μπαίνει ελεγκτής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ».

Η φωτογραφία έγινα viral στα social media, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και σχόλια, ενώ κανείς δεν έμαθε αν τελικά ο νεαρός έφτασε στον προορισμό του με αυτόν τον τρόπο, η κατέβηκε μετά από λίγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ΟΑΣΘ λεωφορείο νεαρός viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ