Ο Αντώνης Κανάκης ποστάρει βίντεο με τον Αντώνη Παραρά -Τον συμπαρουσιαστή του που έφυγε από τη ζωή στα 29 του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αντώνης Κανάκης ποστάρει βίντεο με τον Αντώνη Παραρά -Τον συμπαρουσιαστή του που έφυγε από τη ζωή στα 29 του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον φίλο του Αντώνη Παραρά, τίμησε με μια ανάρτησή του στο Facebook χθες ο Αντώνης Κανάκης.

Στις 4 Φεβρουαρίου του 1997, ο Αντώνης Παραράς, στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Καλυβάτση, πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Οι τρεις τους, Κανάκης, Καλυβάτσης, Παραράς, παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή Κομφούζιο που ξεκίνησε στην ΕΤ3 το 1994 και εν συνεχεία προβαλόταν από το STAR.

Μετά τον θάνατο του ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν την κοινή, τηλεοπτική τους πορεία με την εκπομπή "Α.Μ.Α.Ν." η οποία θα έβγαινε στον "αέρα" με τον Αντώνη Παραρά. Κάπως έτσι τα αρχικά ΑΜΑΝ, απέκτησαν την ερμηνεία «Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς», μετά τον θάνατο του τρίτου της παρέας.

Ο Αντώνης Κανάκης ανάρτησε ένα βίντεο με τηλεοπτικές στιγμές του Αντώνη Παραρά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Κανάκης Αντώνης Παραράς Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ