Προκαλεί ο δράκος του Facebook που παρέσερνε ανήλικες σπίτι του: Εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά - iefimerida.gr

Προκαλεί ο δράκος του Facebook που παρέσερνε ανήλικες σπίτι του: Εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη δράση του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές χθες, στην περιοχή της Δάφνης, κατηγορούμενος για βιασμό κατ' εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ο 29χρονος «ψάρευε» τα θύματα του, ανήλικα κορίτσια, μέσω facebook, και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Εκεί, έκαναν από κοινού χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στη συνέχεια, ασελγούσε σε βάρος τους, βιάζοντας τες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πριν από 15 περίπου ημέρες, είχε προσεγγίσει μέσω facebook μία 15χρονη κοπέλα, με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε και τις ναρκωτικές ουσίες.


Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και μίας ακόμη ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.


Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση


Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν η 15χρονη, η οποία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς της είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 29χρονου

Μετά από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, βρέθηκαν στην κατοχή του:

-κοκαΐνη, βάρους -3,6- γραμμαρίων


-κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, βάρους 1 γραμμαρίου

-δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

-ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

-μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

-μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους», λέει στην κατάθεσή του

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Καταγγέλλουν ότι τις κατέγραφε με την κάμερα

Όπως κατήγγειλαν οι ανήλικες, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δράκος ανήλικες Facebook Σύλληψη στοιχεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ