Κωνσταντοπούλου: Οι «τζάμπα αριστεροί» να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μίκη - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Οι «τζάμπα αριστεροί» να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μίκη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά των «τζάμπα αριστερών», όπως τους χαρακτηρίζει, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, «τα βάζει» με τα κυβερνητικά στελέχη που σχολίασαν αρνητικά την παρουσία, αλλά και την ομιλία, του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

«Aυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές κι αυτοί που τους διευκολύνουν, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία», γράφει μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και εν συνεχεία προσθέτει «Τον Μίκη, το Γιώργο Κασιμάτη, τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που γέμισαν ξανά τους δρόμους της Αθήνας και το Σύνταγμα, θα τους υπερασπιστούμε όσοι αντέχουμε το κόστος και καταλαβαίνουμε την αξία των πράξεων κ των γεγονότων».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Οι τζάμπα “αριστεροί"
Το τι είναι ο καθένας μας το δείχνουν οι πράξεις του. Κι όχι οι δηλώσεις του, από τη βολή της εξουσίας. Τα πραγματικά ΟΧΙ και οι αντιστάσεις του. Κι όχι η τζάμπα μαγκιά στην πλάτη μας.


Αριστερός είναι αυτός που μάχεται, αγωνίζεται, θυσιάζεται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων, των πολλών, των πιο αδύναμων. Αυτός που θυσιάζει τα δικά του κεκτημένα για να υπερασπιστεί αρχές.


Οι κρατικοδίαιτοι βολεμένοι ψευτο-επαναστάτες, που στη ζωή τους δεν πλήρωσαν το τίμημα καμμιάς θυσίας, που δεν έκαναν καμμία ρήξη άνευ ανταλλάγματος κ που βυσσοδομούν εκ του ασφαλούς με τα λεφτά του συστήματος, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία.


Aυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές κι αυτοί που τους διευκολύνουν, δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε για Αριστερά ούτε για Δημοκρατία. Αυτοί που έχουν χαρίσει τις οφειλές της Γερμανίας για τα εγκλήματα των Ναζί.


Αυτοί που εκχώρησαν τη δημοκρατική κυριαρχία. Αυτοί που τρέχουν σε δεξιώσεις και κορδώνονται την ώρα που ο κόσμος πεινάει. Αυτοί που βγάζουν λεφτά απ´το προσφυγικό και βιοπορίζονται παριστάνοντας τους υπερασπιστές δικαιωμάτων, αλλά δεν έχουν υπερασπιστεί ποτέ τίποτε με κόστος.


Αυτοί όλοι, οι τζάμπα "αριστεροί", να μην πιάνουν στο στόμα τους ούτε την Αριστερά ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες ούτε το Μίκη.


Τον Μίκη, το Γιώργο Κασιμάτη, τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που γέμισαν ξανά τους δρόμους της Αθήνας και το Σύνταγμα, θα τους υπερασπιστούμε όσοι αντέχουμε το κόστος και καταλαβαίνουμε την αξία των πράξεων κ των γεγονότων.


Κι είμαστε πολλοί. Και θα το καταγράψει η Ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ