Αναστολή των πλειστηριασμών σε Ειρηνοδικεία έως και τις 21 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Αναστολή των πλειστηριασμών σε Ειρηνοδικεία έως και τις 21 Φεβρουαρίου

Αναστολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναστολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία ανακοίνωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η διεξαγωγή των πλειστηριασμών που έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Φεβρουαρίου, 14 Φεβρουαρίου και 21 Φεβρουαρίου. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Αδεια θα παρέχεται από τον Σύλλογο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία, έπειτα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη.

«Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την ελληνική κοινωνία και αγορά», σημειώνει η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλειστηριασμοί Ειρηνοδικεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ