Εκτακτο πολιτικό συμβούλιο συγκαλεί ο Τσίπρας την Τετάρτη -Στο επίκεντρο η υπόθεση Novartis - iefimerida.gr

Εκτακτο πολιτικό συμβούλιο συγκαλεί ο Τσίπρας την Τετάρτη -Στο επίκεντρο η υπόθεση Novartis

Πολιτικό συμβούλιο συγκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας (Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή ο πρωθυπουργός συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο, σε κοινή συνεδρίαση με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μπουν στο επίκεντρο όλες οι κινήσεις που θα κάνει από εδώ και πέρα το κυβερνών κόμμα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.



Ειδικότερα, τα μέλη του ανώτατου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συναποφασίσουν για τη χάραξη της πολιτικής τακτικής το αμέσως επόμενο διάστημα, την ώρα μάλιστα που είναι σε εξέλιξη και η διαπραγμάτευση για το όνομα της ΠΓΔΜ, θέμα για το οποίο επίσης υπάρχει σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Κατά πληροφορίες, ετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κοτζιά, το Σύμφωνο που θα προτείνει η Αθήνα στα Σκόπια, ενώ είναι πιθανό με την ολοκλήρωσή του να έχουμε νέα συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ.
Το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει στον απόηχο του περιφερειακού συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης, στο οποίο σε λίγη ώρα άλλωστε θα κάνει τοποθέτηση ο Αλέξης Τσίπρας με αναφορές και στην υπόθεση Novartis.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ