Περίεργο: Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Μάκο αναβάλλει το γάμο της για το... 2020! - iefimerida.gr

Περίεργο: Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Μάκο αναβάλλει το γάμο της για το... 2020!

Η πριγκίπισσα Μάκο με τον αρραβωνιαστικό της. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της πριγκίπισσας Μάκο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέι Κομούρο, αναβάλεται, αναφέρουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μάκο και ο συμφοιτητής της στο πανεπιστήμιο, Κέι Κομούρο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Μάκο είναι το μεγαλύτερο εγγόνι του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ακιχίτο.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης το πρακτορείο Imperial Household δήλωσε την Τρίτη πως ο γάμος, που είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, θα καθυστερήσει μέχρι το 2020, επικαλούμενο έλλειψη χρόνου για τις προετοιμασίες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Magazine Thailand (@helloth_official) στις 16 Μάι, 2017 στις 6:49 μμ PDT

Τα μέσα ενημέρωσης λένε πως η Μάκο ανέφερε σε δήλωσή της πως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το γάμο μέχρι την παραίτηση του αυτοκράτορα τον επόμενο χρόνο.

Περίεργο: Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Μάκο αναβάλλει το γάμο της για το... 2020! | iefimerida.gr 0


Η πριγκίπισσα Μάκο με τον πατέρα της, πρίγκιπα Ακισίτο. Φωτογραφία: AP

Η ξαφνική ανακοίνωση, όμως, πυροδότησε φήμες πως η αναβολή μπορεί να συνδέεται με την πρόσφατη αποκάλυψη για το οικογενειακό υπόβαθρο του Κομούρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ