Survivor 2: Το... ατίθασο μπουστάκι της Χατζίδου και το ξέσπασμα με δάκρυα Κρητικού - Αγόρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Το... ατίθασο μπουστάκι της Χατζίδου και το ξέσπασμα με δάκρυα Κρητικού - Αγόρου [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook- H Κατερίνα Δαλάκα εν ώρα δράσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες τους τις δυνάμεις έδωσαν Μαχητές και Διάσημοι για το έπαθλο φαγητού.

Το έπαθλο ήταν τρεις ολόκληρες σοκολάτες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί κυριολεκτικά στον πόντο.

Το αγώνισμα περιελάμβανε τα πάντα. Βουτιές σε λάσπες, νερό, εμπόδια, ενώ στο τέλος όποιος ήξερε καλύτερο ποδόσφαιρο είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες για να νικήσει, καθώς οι παίκτες έπρεπε να χτυπήσουν τις μπάλες με το πόδι για να ρίξουν κάτω τρία εμπόδια.

Αν και στην αρχή οι Μαχητές βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ, εν τέλει κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στο 9-9, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν και τη νίκη, καθώς ο Στέλιος Κρητικός, πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα (πρωταθλήτρια του στίβου) ήταν οι κατάλληλοι παίκτες για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα των Διασήμων.

Αν και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εν τέλει το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μέτρησε και αυτό ήταν για ακόμη μία φορά υπέρ των Διασήμων, οι οποίοι έκαναν την τέταρτη σειρά νίκη τους, απολαμβάνοντας τη σοκολάτα.

Όπως ήταν φυσικό, οι Μαχητές εξοργίστηκαν από την ήττα τους, ενώ ο Νικόλας Αγόρου κατέρρευσε στο έδαφος μετά την λήξη του παιχνιδιού, νιώθοντας τρομερό στομαχόπονο. Ο ίδιος έλαβε την φροντίδα από τον γιατρό, ο οποίος του έκανε τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και επανήλθε δείχνοντας την απογοήτευσή του στο φακό.

Από την άλλη, η ομάδα των Διασήμων δεν μπορούσαν παρά να συγχαρούν τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έδωσε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα του. Ο ίδιος βέβαια δεν έκρυψε την συγκίνησή του, όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει.

Εχοντας βουρκωμένα μάτια και σπαστή φωνή, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε πως του λείπουν πολύ τα παιδιά του και πως αγωνίζεται γι αυτά.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και με συγκινεί βαθύτατα ότι είμαι ανάμεσα σε τόσο αξιόλογους ανθρώπους, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και επιλέγουν εμένα να αγωνιστώ στο 9-9. Χαίρομαι που χαίρονται όλα αυτά τα παιδιά και τους βλέπω με τα χαμόγελα στα αυτιά…», και πρόσθεσε: «Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου. Ξέρουν ότι αγωνίζομαι για αυτά και εύχομαι όταν τελειώσει το παιχνίδι να είναι περήφανα για τον πατέρα τους» ξεσπώντας σε κλάματα.

Από την άλλη, δύο παίχτριες των Διασήμων δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τον λόγο που καθυστέρησαν να φτάσουν στο σημείο τερματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψαν πως την στιγμή που πήδηξαν στο εμπόδιο με το νερό, τους βγήκε το μπουστάκι με αποτέλεσμα να αργήσουν, καθώς έπρεπε να το βάλουν ξανά και μετά να βγουν.

«Είμαι έτσι...Και έχει κάμερα, θα το δουν.Προσπαθούσα να το κατεβάσω», είπε η Ελένη Χατζίδου. Ενώ, λίγο αργότερα το ίδιο έγινε με την Κατερίνα Δαλάκα: «Και μένα μου έφυγε το μπουστάκι! Δεν το πιστεύω τώρα ότι τους έδωσα τη νίκη!».

Βέβαια, για καλή τους τύχη δεν φάνηκε τίποτα στην κάμερα, καθώς το ατύχημα έγινε την ώρα που βρίσκονταν στο νερό.

Πάντως μπορεί οι Μαχητές να μην κερδίζουν τώρα τελευταία στα αγωνίσματα, αλλά φαίνεται να έχουν την τύχη με το μέρος του.

Κι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι που ακολούθησε το οποίο ήταν αποκλειστικά θέμα τύχης για να κερδίσει κάποιος.

Ουσιαστικά οι παίκτες άνοιγαν κουτιά που είτε είχαν χρώμα πράσινο είτε κόκκινο. Ο παίκτης που άνοιγε τα περισσότερα πράσινα, ήταν και ο νικητής.

Η τύχη πήγε αυτή τη φορά με το μέρος των πεινασμένων Μαχητών. Η Ντάρια κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο της, Ελένη Χατζίδου διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 10 – 4.

Ετσι, το επεισόδιο έληξε και με τις δύο ομάδες να είναι χαρούμενες και – κάπως- φαγωμένες, καθώς μετά από αυτό το παιχνίδι και η ομάδα των Μαχητών κέρδισε μία πίτα με λαχανικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor2018 Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ