Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: Aθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας - iefimerida.gr

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: Aθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε δήλωσή του μετά την προσγείωσή του από την Αμερική όπου βρισκόταν έκανε λόγο για «αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας» και προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή.

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει ως εξής:

Η ηθική εξαχρείωση και ο πολιτικός αμοραλισμός της παρούσας κυβέρνησης έσπασαν όλα τα ρεκόρ που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει. Αυτή την φορά η συμμορία ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της γελοιότητας.

Επειδή, όμως, όλες οι ενέργειές μου ως υπουργού υπαγορεύθηκαν αποκλειστικά, μονοσήμαντα και απόλυτα από το δημόσιο συμφέρον, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτοί που επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική μου διαδρομή θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκεί που τους ταιριάζει: στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος Novartis ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ