Λυμπερόπουλος: Βαρόμετρο ο κόσμος στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Λυμπερόπουλος: Βαρόμετρο ο κόσμος στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης κάλεσε επίσης τους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν μαζικά στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη (19:30) και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ απέναντι στους ερυθρόλευκους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λυμπερόπουλος αεκ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ