Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά τον πολυσυζητημένο Γιάνη Βαρουφάκη, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο NovalifεHD!

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» που θα συζητηθεί πολύ, η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη! Έχει ονειρευτεί να γίνει πρωθυπουργός; Θα διεκδικήσει την εξουσία το νέο του κόμμα; Έχει όντως κόψει την καλημέρα με τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί λέει ότι είναι σαν να έχουν μπει εξωγήινοι μέσα στον φίλο του Ευκλείδη Τσακαλώτο; Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει το σπίτι του στην Κατερίνα Λάσπα και λύνει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πέρα όμως από την πολιτική και την οικονομία, μιλά για αυτά που νιώθει και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει σκληρή αυτοκριτική και υποστηρίζει ότι είναι από τους τύπους πατεράδων που σιχαίνεται. Περιγράφει τρυφερά τον έρωτά του με τη Δανάη και τις περιπέτειές τους σ' ένα ταξίδι που τους έφερε πολλές φορές αντιμέτωπους με τον θάνατο ενώ μιλάει για την ιστορία αγάπης της μητέρας και του πατέρα του που θυμίζει ταινία! Διηγείται στην Κατερίνα Λάσπα γιατί του είχαν πετάξει ένα κεφάλι σάπιας μυζήθρας, πως έσπασε το δόντι του σε πετροπόλεμο καθώς επίσης πως διάβαζε κάθε βράδυ παραμύθια στην κόρη του που ζει στην Αυστραλία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έρχεται στην εκπομπή «RealtaLK», με μία άλλη ματιά, έτσι όπως μόνο η Κατερίνα Λάσπα ξέρει να πλησιάζει τους καλεσμένους της!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Λάσπα Βαρουφάκης Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ