Viral -Τι συμβαίνει όταν δεν θες με τίποτα να αγοράσεις πλαστική σακούλα στο Super Market [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral -Τι συμβαίνει όταν δεν θες με τίποτα να αγοράσεις πλαστική σακούλα στο Super Market [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Να έχουμε αγοράσει επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες για τα ψώνια, αλλά να στεκόμαστε αμήχανοι στο ταμείο του Super market, έχοντας διαπιστώσει ότι τις ξεχάσαμε στο σπίτι.

Και ναι, μπορεί να συμβεί, αλλά πώς το αντιμετωπίζεις όταν οι πελάτες που περιμένουν πίσω σου, σε κοιτάζουν περίεργα κι εσύ δεν θες να είσαι αυτή που αγοράζει πλαστική σακούλα;

Από τότε που η πλαστική σακούλα άρχισε να χρεώνεται, οι πελάτες, ειδικά των Super Market, είναι εφοδιασμένοι με τις σακούλες πολλών χρήσεων. Αλλά είναι σχεδόν βέβαιο, ότι μέχρι να γίνεται όλο αυτό μηχανικά, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα ώστε να καταγραφεί στη συνείδησή μας.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι σπαρταριστό και δείχνει την ακραία συμπεριφορά των ανθρώπων που προσπαθούν να αποφύγουν να αγοράσουν πλαστική σακούλα στο Super Market.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που θα γίνει viral, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σούπερ μάρκετ πλαστική σακούλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ