Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Πάρτι Γυναικών» μας μεταφέρει στο Μαϊάμι όπου πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο, ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο, διήμερο μπάτσελορ πάρτι.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αποφασίζουν, όμως, να καλέσουν έναν στρίπερ στο σπίτι που διαμένουν και τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος τον σκοτώνουν.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Στην προσπάθειά τους να κρύψουν το πτώμα και να γλιτώσουν τις κατηγορίες, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια, και τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Η ταινία «Rough Night» έρχεται σε σκηνοθεσία του Λουτσία Ανιέλο ενώ το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι μοναδικές Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζίλιαν Μπελ και Ζόι Κράβιτς.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πάρτι Γυναικών» έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρτι γυναικων Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ