Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι από τις πίτες της Φιλομήλας στα Εξάρχεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι από τις πίτες της Φιλομήλας στα Εξάρχεια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα στενό των Εξαρχείων, στην οδό Ανδρέα Mεταξά βρίσκεται ένα μικρό, χαριτωμένο μαγαζί, που θα μπορούσε άνετα να είναι το σαλόνι σας.

Εκεί, μια τρομερή μαγείρισσα, η Ευσταθία, που θα σας κερδίσει με το χιούμορ της και τη θετική της διάθεση, σερβίρει τις πιο όμορφες πίτες που έχετε φάει.

Λίγα τραπεζάκια, vintage αντικείμενα, μια κουζίνα εντελώς σαν αυτή που έχετε κι εσείς στο σπίτι- και πάνω από όλα ο πίνακας της Φιλομήλας, δημιουργούν το τέλειο μέρος για ένα μικρό διάλειμμα για να τσιμπήσετε, να πιείτε τον καφέ σας- μόνο ελληνικό, αν θέλετε κάτι άλλο παραγγέλνετε από την απέναντι καφετέρια και μπορείτε να το φέρετε μαζί σας- και φυσικά κουβέντα με την Ευσταθία με το χαρακτηριστικό της μαντήλι στα μαλλιά, που σας πει όλα τα νέα της μέρας με τον δικό της μοναδικό τρόπο, θα ακούσει τα προβλήματα σας και με χαμόγελο θα σας πει μια ιστορία που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή αλλιώς.

Γνωρίστε την υπέροχη μαγείρισσα Ευσταθία και δείτε φωτογραφίες από τη «Φιλομήλα», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΟΜΗΛΑ εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ