Κις με ζαμπόν και αυγά, χωρίς ζύμη - iefimerida.gr

Κις με ζαμπόν και αυγά, χωρίς ζύμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νόστιμη πίτα, χωρίς το περιττό αλεύρι της ζύμης. Ιδανική ως κυρίως πιάτο, με μια πράσινη σαλάτα.


Μπορείτε να αλλάξετε την σύνθεσή της, με όποια υλικά διαθέτετε: υπόλοιπο κοτόπουλο, υπόλοιπο κρέας, λουκάνικο, μπέηκον κλπ.

Υλικά

  • 3 φέτες ζαμπόν
  • 3 αυγά
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 100 γραμμάρια τυρί τριμμένο
  • 20 γραμμάρια βούτυρο (για το ταψάκι)
  • 100 γραμμάρια αλεύρι
  • Αλάτι και πιπέρι
Κις με ζαμπόν και αυγά, χωρίς ζύμη | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  • Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ -Προσθέστε το γάλα, το αλεύρι, το τυρί, αλάτι και πιπέρι
  • Χτυπήστε καλά με αυγοδάρτη, ή απαλά και σταδιακά στο μίξερ χειρός
  • Κόψτε το ζαμπόν σε μικρούς κύβους
  • Βουτυρώστε μια φόρμα και απλώστε το ζαμπόν στον πάτο
  • Απλώστε από πάνω το μείγμα, ψήστε στον φούρνο για 30 λεπτά -Ετοιμο!
Κις με ζαμπόν και αυγά, χωρίς ζύμη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κις αυγά ζαμπόν χωρίς ζύμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ