Οι νέες Aston Martin θα πωλούνται μαζί με... πιστοποιητικό γέννησης! [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι νέες Aston Martin θα πωλούνται μαζί με... πιστοποιητικό γέννησης! [εικόνες]

Ένα από τα τελευταία μοντέλα της Aston Martin. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός! Η Aston Martin θα προμηθεύει τους νέους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τους με πιστοποιητικό γέννησής τους και ένα βιβλίο που θα καταγράφει το ταξίδι από την «γέννησή» του μέχρι την τελική του παράδοση.

Ο Βρετανός κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων έχει εγκαταστήσει 20 σταθερές κάμερες στο εργοστάσιό της στο Γουόρικσερ – το οποίο κατασκευάζει τα μοντέλα Vantage, Vanquish, Rapide και DB11 – για να καταγράφουν κάθε κρίσιμη στιγμή στη δημιουργία ενός νέου αυτοκινήτου.

Οι νέες Aston Martin θα πωλούνται μαζί με... πιστοποιητικό γέννησης! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες θα ταξινομούνται και θα χρησιμοποιούνται στο αποκλειστικό Build Books για κάθε αυτοκίνητο. Κάθε βιβλίο θα κοστίζει 450 λίρες και είναι διαθέσιμο για κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από τον περασμένο Ιούλιο.

Τα πιστοποιητικά γέννησης θα συνοδεύουν τα νέα Build Books.

Οι νέες Aston Martin θα πωλούνται μαζί με... πιστοποιητικό γέννησης! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οι αντιπρόσωποι ενημερώνονται για τη νέα υπηρεσία αυτή την εβδομάδα και τα βιβλία και τα πιστοποιητικά θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία μέσω του καταστήματος της Aston Martin ή μέσω του αντιπροσώπου.

Το βιβλίο των 107 σελίδων που θα παραδίδεται σε ένα σκληρόδετο κουτί είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Αυτά περιλαμβάνουν μια ιστορία της Aston Martin, ένα τμήμα ειδικά για το μοντέλο που έχετε παραγγείλει και ένα τελικό προσωποποιημένο κομμάτι της δικής σας ιστορίας, που περιέχει φωτογραφίες του αυτοκινήτου που έχετε παραγγείλει από την διαδικασία της παραγωγής στο εργοστάσιο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aston Martin (@astonmartinlagonda) στις 22 Δεκ, 2017 στις 6:21 πμ PST

Το μπροστινό μέρος του βιβλίου περιέχει το εξατομικευμένο πιστοποιητικό Γέννησης που καθορίζει το όνομα του πελάτη και τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που έχει αγοράσει.

Ένας εκπρόσωπος της Aston Martin, δήλωσε: «Δημιουργούμε τώρα build books για τα αυτοκίνητά μας – εικόνες από κάθε στάδιο της κατασκευής μέχρι την τελική παραγωγή – μαζί με ένα πιστοποιητικό γέννησης για το όχημα. Πιστεύουμε ότι είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής που το κάνει αυτό. Είναι ένα ταξίδι του αυτοκινήτου σας από την γέννησή του στο εργοστάσιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ