Επίθεση Ζαχαριάδη σε Δημήτρη Καμμένο: Ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκανε αντιπρόεδρο της Βουλής - iefimerida.gr

Επίθεση Ζαχαριάδη σε Δημήτρη Καμμένο: Ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκανε αντιπρόεδρο της Βουλής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υποτιμάμε το συλλαλητήριο», δήλωσε σήμερα ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι στο χθεσινό συλλαλητήριο συμμετείχε ένα τμήμα του λαού με συγκεκριμένες απόψεις και αποχρώσεις, τονίζοντας όμως ότι «δεν το υποτιμάμε».

Ο κ. Ζαχαριάδης επιπλέον, εμφανίστηκε αντίθετος σε ένα δημοψήφισμα, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σύνθετο ζήτημα.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου για τον Δημήτρη Παπαδημούλη επεσήμανε: «η επανάληψη από τον Δημήτρη Καμμένο όλων όσων λέει το τελευταίο διάστημα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Μάκη Μπαλαούρα σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες. Δεν είναι κάτι που του ξεφεύγει».

Και στη συνέχεια «κάρφωσε» με τη σειρά του τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Και είπε πως όταν πριν από έξι μήνες ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε και τον ψήφισε.

«Τότε δεν είχε μιλήσει με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο», είπε και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Καμμένο «εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ