Ερωτας στο Survivor 2: Ο Μαχητής και η ωραία που ήρθαν πιο κοντά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ερωτας στο Survivor 2: Ο Μαχητής και η ωραία που ήρθαν πιο κοντά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περσινό Survivor γέννησε το ειδύλλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Δεν θα μπορούσαν, όμως, να λείψουν τα ειδύλλια ούτε από το φετινό....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real φουντώνουν οι φήμες ότι στον Αγιο Δομίνικο «φουντώνει» ένα μεγάλο ειδύλλιο. Οχι μεταξύ δυο Μαχητών, όχι μεταξύ δύο Διασήμων, ούτε μεταξύ ενός Μαχητή και ενός Διασήμου. Πρόκειται για ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε έναν μαχητή και τη γοητευτική μουσουλμάνα της Θράκης, διευθύντρια παραγωγής Εμινέ Γιεσίρ!

Ποιος είναι ο ερωτοχτυπημένος Μαχητής; Ο Τεό, κατά κόσμον Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Νέος, ωραίος, με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και ένας από τους παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει, τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις, όσο και με την προσωπικότητά του: Πιο ευγενής, πιο οικείος.

Να σημειωθεί ότι και η Εμινέ έχει κάνει τη δική της καριέρα στο χώρο του μόντελινγ, επομένως αυτό ίσως έιναι ένα στοιχείο το οποίο βοήθησε στο να έρθουν και πιο κοντά...

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, οι δυο τους εκδήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, καθώς είχαν απομακρυνθεί και μιλούσαν μόνοι τους για αρκετή ώρα. Αν σκεφτεί κανείς το πόσο γοητευτικοί είναι και οι δύο δεν θέλει και πολύ να το πιστέψουμε.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Η Εμινέ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Survivor 2 Survivor 2018 survivorGR Survivorgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ