Πώς να απαλλαγείς γρήγορα από ένα ενοχλητικό σπυράκι - iefimerida.gr

Πώς να απαλλαγείς γρήγορα από ένα ενοχλητικό σπυράκι

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα σπυράκι που ξαφνικά «φυτρώνει» στο πρόσωπό σου.

Νιώθεις άβολα, σαν όλοι να κοιτούν επίμονα στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου σου. Τι κι αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα, αμέτρητα προϊόντα που υπόσχονται ότι καταπολεμούν την ακμή και τη λιπαρότητα, θεραπείες, ακόμα και φαρμακευτική αγωγή αλλά στην πραγματικότητα, δεν τη νίκησες ποτέ.

Η ακμή μπορεί ως γνωστόν να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως τα λάθος προϊόντα περιποίησης, ο κακός ή ελλιπής καθαρισμός, το στρες, το περιβάλλον, αλλά και τα επίπεδα ορμονών. Επιπλέον εκτός από όλα αυτά βάζουμε κι εμείς το χεράκι μας με αποτέλεσμα να επιδεινώνουμε την κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητήσατε στο διαδίκτυο «πώς να απαλλαγώ από ένα σπυράκι γρήγορα». Δεν φτάνει όμως να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά είναι σημαντικά και αυτά που δεν πρέπει να κάνετε για να ανακουφίσετε το δέρμα σας γρήγορα από την φλεγμονή.

Αυτά είναι τα dos & don't για να ξεφορτωθείτε το ενοχλητικό σπυράκι που σας χαλάει την εμφάνιση αλλά και την διάθεση, άμεσα!

Διαβάστε πώς να απαλλαγείτε γρήγορα από ένα ενοχλητικό σπυράκι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπυράκια ακμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ