21χρονη ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια...με κέτσαπ! [εικόνες] - iefimerida.gr

21χρονη ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια...με κέτσαπ! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει φάει μέχρι σήμερα περισσότερα από 4.000 σφουγγαράκια και πάνω από 100 σαπούνια. Η 21χρονη νοσοκόμα Κέρυ Τρέμπιλκοκ έχει αυτά τα εξεζητημένα διατροφικά γούστα εξατίας μιας περίεργης διαταραχής που εμφανίστηκε το 2008.

Μάλιστα, λέει, ότι προτιμά τα σφουγγάρια με κέτσαπ, καυτερή σάλτσα ή μουστάρδα, ενώ για αλλαγή τα βουτάει σκέτα στο τσάι, στον καφέ ή στην καυτή σοκολάτα της όπως ακριβώς τα μπισκότα.

Η διαταραχή της -γνωστή με την ονομασία Pica- κάνει τους πάσχοντες να επιθυμούν να καταναλώνουν αντικείμενα που δεν είναι τρόφιμα, όπως για παράδειγμα, άμμο, κιμωλία, σαπούνι, ακόμη λαμπτήρες ή έπιπλα!

Η Κέρυ υποστηρίζει ότι εμφάνισε την παράξενη αυτή διαταραχή μετά την επιστροφή της από διακοπές στο Μαρόκο το 2008, αφού μολύνθηκε από ένα είδος αγκυλόστομων. Αγαπημένη της γεύση είναι το σαπούνι με λεμόνι, ενώ με μερικά σφουγγαράκια αισθάνεται χορτάτη!

21χρονη ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια...με κέτσαπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
21χρονη ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια...με κέτσαπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
21χρονη ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια...με κέτσαπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκόμα σφουγγαρακια σαπουνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ