Η απίστευτη νέα τάση στα εσώρουχα έρχεται από την Ιαπωνία -Σχεδόν ανύπαρκτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίστευτη νέα τάση στα εσώρουχα έρχεται από την Ιαπωνία -Σχεδόν ανύπαρκτα [εικόνες]

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός ότι κάθε νέα σεζόν, ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες άνοστες, κιτς και κάποιες φορές γουστόζικες (σπάνια) τάσεις.

Είτε ξεκινούν από την Αμερική, είτε από τη Βρετανία, ή άλλες φορές από την Κίνα και την Ιαπωνία, δεν περνούν σχεδόν πoτέ παρατήρητες.

Ας θυμηθούμε μερικές: Tα φουσκωμένα χείλη, λίγο μετά την επέμβαση της Κάιλι Τζένερ, το thigh gap, το παντελόνι με φερμουάρ στα οπίσθια, το αόρατο κουτί και δεκάδες άλλα trend που θα τα αναλύσουμε σε κάπoιο άλλο άρθρο.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη νέα τάση στα εσώρουχα που έρχεται από την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες, που είναι πολύ φίλοι μας αποφάσισαν ότι βαρέθηκαν το κλασικό σλιπάκι και σουτιέν και πήραν στυλό και χαρτί για να σχεδιάσουν κάτι νέο και δραματικά μικρό.

Το σούπερ χαμηλοκάβαλο εσώρουχο!

Αυτά τα εσώρουχα που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Ιαπωνίας και καλύπτουν μόλις τα ευαίσθητα σημεία σας με ελάχιστα εκατοστά υφάσματος.

Δείτε την τάση με τα απίστευτα εσώρουχα που έρχεται από την Ιαπωνία στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εσώρουχα Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ