Αποχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας από το DWTS -Η «πληρωμένη» απάντησή του στον Λιάγκα - iefimerida.gr

Αποχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας από το DWTS -Η «πληρωμένη» απάντησή του στον Λιάγκα

Απόσπασμα από το σόου της Παρασκευής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας κέρδισε με το χαμόγελό του τα θετικά σχόλια, ωστόσο ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε το φετινό «Dancing with the stars».

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης είχε την χαμηλότερη βαθμολογία, παρόλο που άκουσε από τους κριτές καλά σχόλια για βελτίωση από την πρώτη του εμφάνιση.

Στο τέλος της βραδιάς ο Διονύσης Αλέρτας ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μεζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη, με τον γνωστό ζαχαροπλάστη να φεύγει τελικά από το show.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση οι κριτές πήραν τον λόγο με πρώτο τον Γιώργο Λιάγκα που θέλησε να επισημάνει πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και με ανάρτησή του στο Instagram, ο Διονύσης Αλέρτας ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στον Ant1, τονίζοντας, «Που’ σαι Λιάγκα δεν ανήκω στην showbiz, την κ@@@@ μου κάνω και αποχωρώ».

Αποχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας από το DWTS -Η «πληρωμένη» απάντησή του στον Λιάγκα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ