Ψυχρή η Μελάνια: Προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον άφησε να χαιρετάει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ψυχρή η Μελάνια: Προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον άφησε να χαιρετάει [εικόνες & βίντεο]

Η Μελάνια Τραμπ προσπερνά τον Αμερικανό πρόεδρο (Φωτογραφία: AP/ Carolyn Kaster)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά, η κοινή εμφάνιση του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ έδωσε τροφή στα σχόλια και τα σενάρια για προβλήματα στον γάμο τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, μαζί με τον 11χρονο γιο τους Μπάρον, άφησαν την Ουάσινγκτον για ένα σαββατοκύριακο στο Μαρ-α-Λάγκο. Οι τρεις τους κατέβηκαν από το Air Force One, στο αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα, για να επιβιβαστούν στην αυτοκινητοπομπή που θα τους μετέφερε στο αγαπημένο θέρετρο του Τραμπ.

Ομως, η γλώσσα του σώματος δεν πρόδιδε ιδιαίτερη «θέρμη» μεταξύ του ζευγαριού. Αν και εκείνος στράφηκε προς τα πίσω, καθώς τον ακολουθούσε η Μελάνια Τραμπ, εκείνη τον προσπέρασε ανέκφραστη, χωρίς να τον κοιτάξει και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο. Οσο για τον πρόεδρο, λίγο αμήχανα σήκωσε το χέρι του και χαιρέτισε τις κάμερες που κατέγραφαν το στιγμιότυπο.

Ψυχρή η Μελάνια: Προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον άφησε να χαιρετάει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ψυχρή η Μελάνια: Προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον άφησε να χαιρετάει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ψυχρή η Μελάνια: Προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον άφησε να χαιρετάει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

.@realDonaldTrump @FLOTUS & Barron get in limo for ride to Mar-a-Lago. #TrumpInPalmBeach pic.twitter.com/piUi4Sp6nr

Αυτή η σκηνή τροφοδότησε πάλι τα σενάρια για προβλήματα στον γάμο των Τραμπ, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις επαφές του προέδρου με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, το 2006, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του Μπάρον. Αλλωστε, είναι πρόσφατο ακόμη το γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ έφτασε μόνη της στο Κονγκρέσο- και όχι με τον σύζυγό της όπως συνηθίζεται- πριν από την ομιλία του. Και πριν από αυτό, η Πρώτη Κυρία είχε ακυρώσει το ταξίδι της μαζί με τον πρόεδρο στο Νταβός, για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Πληροφορίες: Daily Mail
Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ