Πασκουάλ: «Το ματς τελείωσε μετά το 9-0 της Μπάμπεργκ στην 4η περίοδο» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Το ματς τελείωσε μετά το 9-0 της Μπάμπεργκ στην 4η περίοδο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγωνιστική... κατάρρευση του Παναθηναϊκού στο τέταρτο δεκάλεπτο της βαριάς ήττας από την Μπάμπεργκ, στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου.

«Πρώτα απ? όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ για τη νίκη της», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω πως η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά, δεν μπήκαμε στις απαιτήσεις του ματς σωστά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ξεκινήσαμε χάνοντας δέκα πόντους, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να αλλάξουμε τον αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα, γι? αυτό και το ολοκληρώσαμε χάνοντας με δύο πόντους διαφορά. Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας και μαζί τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε άμεσα ένα σερί 9-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τσάβι Πασκουάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ