My Style Rocks: Η Βρισηίδα «καρφώνει» τις συμπαίκτριές της- «Δεν ανήκω στην κλίκα, δεν πέφτω σε αυτό το επίπεδο» [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Η Βρισηίδα «καρφώνει» τις συμπαίκτριές της- «Δεν ανήκω στην κλίκα, δεν πέφτω σε αυτό το επίπεδο» [βίντεο]

Η Βρισηίδα Ανδριώτου (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το My Style Rocks μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, τα «καρφιά» από τις παίκτριες δεν έχουν τέλος.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Ολα Καλά» και αναφέρθηκε στις συμπαίκτριές της.

«Καταρχάς, δεν είμαι Τούνη, δεν με βρήκες στο σπίτι μου για να είμαι με τις πυτζάμες. Το My style rocks είναι παρελθόν και όπως βλέπεις δεν είμαι γενικά με την κλίκα των κοριτσιών του My style rocks. Ήξερα πολλά που δεν έλεγα, για όλες, αλλά δεν μιλούσα γιατί δεν ήθελα να πέσω σε αυτό το επίπεδο.

Η Ραμόνα έλεγε ότι είχα στυλίστα, που δεν είχα ποτέ, κι όμως μιλούσε γιατί ήθελε να μιλήσει. Εγώ που ήξερα πράγματα γι’ αυτήν και γενικά ξέρω πράγματα για πολλές, δεν μιλάω γιατί δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Βρισηίδα Ανδριώτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ