Στην Σαντορίνη το Final 4 του βόλεϊ γυναικών - iefimerida.gr

Στην Σαντορίνη το Final 4 του βόλεϊ γυναικών

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε που θα διεξαχθούν τα φετινά Final 4 σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Συγκεκριμένα, στη Γλυφάδα θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου σε συνεργασία της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Γλυφάδας. Η ΕΟΠΕ αναζητά τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες και για τηλεοπτικούς λόγους είναι πιθανή η αλλαγή για το διήμερο 16-17 Μαρτίου.

Η αντίστοιχη διοργάνωση του Final 4 στο βόλεϊ γυναικών θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη στις 3 και 4 Μαρτίου (αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες) σε συνεργασία της ΕΟΠΕ με το Δήμο Θήρας. Πιθανή αλλαγή ημερομηνιών (Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Μαρτίου) θα προκύψει μετά από συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι για τις μεταδόσεις των τριών αναμετρήσεων (ημιτελικά και τελικός). Η ανάληψη της διοργάνωσης από την Σαντορίνη συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και το νησί, που αναμένεται να προβληθεί μέσω της διοργάνωσης σε όλη την χώρα. Αλλωστε για ακόμη μια χρονιά οι άνθρωποι που βοηθούν την ομάδα, την ενίσχυσαν σημαντικά και περιμένουν με αγωνία αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά και για αγωνιστική διάκριση και για οργανωτική επιτυχία.

Ανακοίνωση ΑΟ ΘΗΡΑΣ:

«ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟ FINAL4 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Σαντορίνη, έδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ορίζοντας την ως τόπο διεξαγωγής ως έδρα διεξαγωγής των τελικών (Final 4) του Κυπέλλου Γυναικών. Έπειτα από αίτημα του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και του Αθλητικού Ομίλου Θήρας (ΑΟ Θήρας), η Ομοσπονδία επικύρωσε την δυνατότητα των φορέων της Σαντορίνης να διοργανώνουν υψηλού βεληνεκούς αγωνιστικές εκδηλώσεις, τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα, αναγνώρισε και επιβράβευσε την αλματώδη ανάπτυξη και δημοφιλία του Αθλήματος, που επέφερε στο νησί η δημιουργία και η στιβαρή πορεία του ΑΟ Θήρας. Στις 3 και 4 Μαρτίου 2018, το ελληνικό βόλεϊ Γυναικών, θα χαρίσει σε όλους μια ανεπανάληπτη γιορτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αο θηρας Σαντορίνη FInal 4 βόλει γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ