Κίνηση «Πράττω» για τις απειλές κατά Κοτζιά: Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται -«Ναι» στο συλλαλητήριο - iefimerida.gr

Κίνηση «Πράττω» για τις απειλές κατά Κοτζιά: Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται -«Ναι» στο συλλαλητήριο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» με αφορμή τις απειλές κατά του Προέδρου της, Νίκου Κοτζιά.

«Για μια ακόμη φορά το φασιστικό – ναζιστικό παρακράτος των μπράβων και των «νταβατζήδων», εμφανίζει το κουκουλοφορεμένο πρόσωπο του προσπαθώντας να τρομοκρατήσει των υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και τον Ελληνικό λαό. Τέτοιου είδους τακτικές δεν απειλούν μόνο πρόσωπα αλλά κυρίως θεσμούς και εν τέλει την ιδία την Δημοκρατία και το μέλλον της χώρας» τονίζει στην ανακοίνωσή της η κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» στην οποία ηγετικά στελέχη είναι ο Ν. Κοτζιάς και ο Ν. Τόσκας.

Επιπροσθέτως σημειώνει: «Είναι ανάγκη όλοι οι δημοκράτες πατριώτες, να υψώσουν φωνή και να σταματήσουν κάθε είδους απειλές από ακραίες ναζιστικές, φασιστικές, παρακρατικές ομάδες, οι οποίες υπάρχουν και χρηματοδοτούνται, για να καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας και διχόνοιας. Καταλήγει μάλιστα υπογραμμίζοντας ότι «Σε μια περίοδο που η χώρα διαπραγματεύεται σημαντικά και χρόνια Εθνικά θέματα, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι ενωμένος».

Υπέρ του συλλαλητηρίου

Επιπλέον η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, μετά από συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τάσσεται υπέρ των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία.

«Η συμμετοχή του Λαού στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης και η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Προσθέτει μάλιστα ότι «ο κάθε πολίτης με πατριωτική συνείδηση και σεβασμό στη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της, μπορεί να αποτρέψει κάθε ακραία φωνή και πράξη καπηλείας του φρονήματός του».

Κατά την ΠΡΑΤΤΩ «δυστυχώς σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην Πατρίδα, ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης».

Καταλήγοντας, το ΠΡΑΤΤΩ εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ