Κύκλοι Ιεράς Συνόδου απαντούν στον Κοτζιά: Γιατί απευθύνεται στην Εκκλησία; - iefimerida.gr

Κύκλοι Ιεράς Συνόδου απαντούν στον Κοτζιά: Γιατί απευθύνεται στην Εκκλησία;

Φωτογραφία: IntimeNews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου απαντούν στην αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στην Εκκλησία.

«Ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Κοτζιάς, επωνύμως αυτή τη φορά, απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο και στην Εκκλησία» σχολιάζουν οι κύκλοι ενώ συμπληρώνουν πως προφανώς, η καταδίκη είναι αυτονόητη.

Υπενθυμίζεται, πως σε προγενέστερο στάδιο το υπουργείο Εξωτερικών είχε εκφραστεί μέσω κύκλων θέτωντας το ερώτημα για το αν η Εκκλησία αποφάσισε να συμπορευθεί με την Χρυσή Αυγή στο ζήτημα του Σκοπιανού.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερκών με ανάρτησή του το πρωί στο twitter για τις εναντίον του απειλές, καλούσε «ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Επι χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατα κανεις. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ